Vastuuvapaus
Kuinka vaihtaa sumuvalot SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P)-autoon – vaihto-ohje
latauskertaa:
1
Katselukertoja:
8
Tärkeää!
Näitä vaihtoon liittyviä ohjeita ei voida soveltaa:
SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 LPG, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.9 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.9 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 2.0, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4 TSI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4 TSI Cupra, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 2.0 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2 TSI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 TDI … Näytä lisää
Työvaiheet saattavat vaihdella hieman auton rakenteen perusteella.
SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 LPG, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.9 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.9 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 2.0, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4 TSI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.4 TSI Cupra, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 2.0 TDI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.2 TSI, SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) 1.6 TDI … Näytä lisää
Työvaiheet saattavat vaihdella hieman auton rakenteen perusteella.
Tällä videolla näytetään samanlaisen auton osan vaihtotoimenpide toisessa ajoneuvossa
Kaikki vaihdettavat osat – Sumuvalot Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) -malliin ja muihin SEAT-malleihin
Sumuvalo
Vaihtoehtoiset tuotteet

WD-40-monitoimiaine
Elektroniikan puhdistusspray
Torx-kärkihylsy T20
Philips-ruuvimeisseli
Muovinen verhoilun irrotustyökalu
Maalarinteippi
Vaihto: sumuvalot – SEAT IBIZA V SPORTCOUPE (6J1, 6P1). AUTODOCin asiantuntijat suosittelevat:
- Oikean ja vasemman sumuvalon vaihtotoimenpide on samanlainen.
- Huom! Kaikki työ SEAT IBIZA V SPORTCOUPE (6J1, 6P1) -auton parissa – tulee tehdä moottorin ollessa sammutettuna.
Suorita vaihtaminen seuraavassa järjestyksessä:
- Vaihe 1Kierrä sumuvalon ritilän kiinnike irti. Käytä Phillips-ruuvimeisseliä.
- Vaihe 2Käytä maalarinteippiä estääksesi auton muoviosien ja maalattujen osien vahingoittumisen.
- Vaihe 3Irrota sumuvalon ritilä. Käytä muovista verhoilun irrotustyökalua.
- Vaihe 4Käsittele sumuvalon kiinnikkeet. Levitä WD-40-monitoimiainetta.
- Vaihe 5Kierrä sumuvalon kiinnikkeet irti. Käytä Torx-avainta T20.
- Vaihe 6Irrota sumuvalo.
- Vaihe 7Irrota sumuvalon liitin.
- Vaihe 8Käsittele sumuvalon liitintä. Käytä silikonirasvaa.
Oliko tästä ohjekirjasta hyötyä?
Arvioi tämä ohjekirja asteikolla 1 - 5. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.
Käyttäjää äänesti – 0
Tarvitsetko uudet renkaat?
Katso, mitkä rengas- ja vannekoot sopivat SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) -mallille
Suositut huolto-oppaat Seat Ibiza IV Sportcoupe -autoihin
Kattavat oppaat osan Sumuvalot vaihtamiseen eri SEAT IBIZA-malleissa
Aktivoi henkilökohtainen apulaisesi auton huoltoon!
Seuraa kuluja, hallinnoi huoltotietoja, aikatauluta vaihdot ja paljon muuta.
SEAT Ibiza IV Sportcoupe (6J, 6P) vinkkejä ja temppuja
Näytä lisää
- Käynnistysmoottorin tarkistus ilman sen poistamista | AUTODOCin vinkit
- Mitä tehdä, jos auton ilmastointi ei toimi kunnolla | AUTODOCin vinkit
- 5 yleisintä öljyvuodon syytä | AUTODOCin vinkit
- Kuinka korjata tuulilasin särö tai halkeama | AUTODOCin vinkit
SEAT IBIZA -autojen yleisimmin vaihdetut auton osat
Aika vaihtaa osia? Saat vielä parempia tarjouksia sovelluksessamme.

SCAN ME