10 välttämätöntä työkalua autonkorjaukseen

10 välttämätöntä työkalua autonkorjaukseen

 Onko sinulla se autotallissasi? 

  1. Momenttiavain. Tämä työkalu kohdistaa tietyn vääntömomentin kierteisiin kiinnittimiin. Sen käyttö vähentää kierteen vahingoittumisen riskiä liiallisesta voimankäytöstä.

  2. Räikkäavain. Tämä työkalu on suunniteltu siten, että sitä ei tarvitse irrottaa, kun kiinnikkeitä kierretään auki tai kiristetään. Tämä mahdollistaa työskentelyn pulttiliitosten parissa tiukoissa tiloissa.

  3. Räikkälenkkiavain. Toisella puolella on avoin U-muoto ja toisella puolella lenkkipää. Se tarjoaa turvallisen pidon kiinnikkeille. Se on merkittävä sen yksinkertaisuuden ja alhaisen hinnan kannalta.

  4. Kierretapin väännin. Tämä yksinkertainen työkalu voi auttaa sinua käsittelemään tiukasti ruuvitettuja liitoksia.

  5. Hylsyt. Nämä ovat teriä, joita käytetään kierretapin vääntimissä, räikkäavaimissa, ruuvipistooleissa ja muissa työkaluissa. Niiden avulla voit nopeasti ruuvata kiinni ja irti minkä tahansa kierteiset kiinnittimet.

  6. Tasapäinen ruuvimeisseli. Tämä työkalu on välttämätön kierteisten kiinnittimien kiinni- tai irtikiertämiseen. Varsinkin jos sähkö- tai pneumaattisia laitteita ei ole saatavana. Se on edullinen ja vie vain vähän säilytystilaa.

  7. Phillips-ruuvimeisseli. Tällä työkalulla on samat edut kuin edellisellä.

  8. Kumivasara. Tätä käsityökalua käytetään herkkien osien suoristamiseen, kiinnittämiseen ja purkamiseen. Sitä käytetään myös työskennellessä tavallisella taltalla, puutaltalla tai muilla työkaluilla kahvan vaurioitumisen välttämiseksi.

  9. Asennusrauta. Tämän työkalun avulla voit poistaa metalliosia ja vaurioituneita rakenteita. Sitä on eri kokoja.

  10. Teräsharja. Teräsharjaa käytetään metallipintojen puhdistamiseen. Sillä voit nopeasti poistaa vanhat maalit, ruostetta ja likaa.

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *